За нас

Нели и Никола са от хората, които са заедно цял живот. Официално казват за себе, че са във връзка от девет години насам.

Женени са от една и именно с решението за сватба, идва и това за основаването на фондацията. Идеята за фондацията е отдавна планувана и заложена като идея. Желанието им да помагат на двойки с репродуктивни проблеми се заражда покрай бременността на Нели с първото им дете. Тогава те се срещат с трудностите, но и усещат, че нищо не е по-силно от естественото искане за продължението на голямата любов, а именно наследникът, плодът на любовта, смисълът на всичко.

От тогава до днес, Никола и Нели не са преставали да помагат. Нели често казва, че имат повече от едно бебче.

Цялата любов, която носят в себе си, изпитват един към друг и най-вече към децата си, ги кара да знаят, че основаването на една такава фондация е най-верният и истински път към щастието.

Голяма част от средствата за основаването на Фондация “Фючър Дженерейшън” са от приятелите на Нели и Никола, като подарък за сватбата им. Каузата им е не само тяхна, но всички техни близки, а когато вече е факт, тя е на всички онези, в чиито животи присъства думата любов с пълната цялост на тази най-велика емоция.

Основаването на една такава фондация,

е най-верният и истински път към

щастието

Направете дарение

Future Generation Foundation
Юробанк България АД

IBAN: BG23BPBI79421022918701

BIC: BPBIBGSF

Дарители